VACATURES

Vind jij het belangrijk om goed voor de dag te komen en is mode voor jou de manier om je eigen stijl te uiten? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Bij Sanne W staat passie voor mode, creativiteit en service voorop. Je komt terecht in een dynamisch en gezellig team en je mag gaan werken met merken als Mac, Maison Scotch, Nukus, Opus en King Louie.

Wij bieden: РEen dynamische baan met een prettige werksfeer РEen team van enthousiaste collega’s Als styliste heb je een actieve persoonlijkheid en ben je van nature vriendelijk en nieuwsgierig. Je leert onze klanten kennen door oprecht contact te maken en stelt de juiste vragen om erachter te komen waar ze precies naar opzoek zijn. Onze stylistes luisteren naar onze klanten en haken daardoor feilloos in op de behoefte van de klant om ervoor te zorgen dat zij tevreden de winkel verlaat.

Wij vragen: – Ervaring in de mode of retail (als verkoopster is een pre) – Je bent service gericht – Je kunt zelfstandig werken – 2/3 dagen beschikbaar, ook in het weekend Ben je nog steeds enthousiast?

Stuur je motivatie, voorzien van CV en pasfoto, gericht aan Angelique Zwinkels via adm@winkeler.nl